Poén gyilkolás ezerrel!!

Friss topikok

Archívum

Szabályzat

Nézeges őket, én szoktam

A füredi Anna-bál Füred és Anna nélkül

2007.08.10. 13:46 | Thaddeus Griffin | 1 komment

Címkék: oktatás zene humor videó tánc

Amíg Vicca a régi desingt gyilkolja(vicceket mesél neki),és újjal próbálja helyettesíteni(reméli,hogy a vicceket hallva inkább magától öltözik új köntösbe),magam veszem kezelésbe a bejegyzés szerkesztést.Csak hogy megadjam a kegyelemdöfést,akár azon jómunkásemberek,akik véletlenül,az elfogyasztott,ipari komplexum méretű pálinka hatására a szomszéd kuvaszát vágták le szegény disznó helyett.Ha a disznó egy intelligens állat lenne,gyorsan megtanult volna ugatni,hogy megfelejen a darwinizmus alapkövetelményének,az alkalmazkodásnak.A csonttal elboldogult volna.
Péntek lévén,a hét fáradalmaitól szétcsúszva,mint Sóbri Nobri rövidnadrágja,amikor minden munkásembör készül a bálba,következzen egy kis táncoktatás,tőlem.Nektek.Szeretettel.Meg ami még ilyenkor szokás.
Nézzétek el,hogy nem személyesen teszem,de a tánctudásom az elfogyasztott alkohol függvényében változik.No meg ahogy WC mondta,egy gengszter nem táncol,csak boogizik.Igaz,én nem vagyok gengszer,de ne ragadjunk le ilyen apróságoknál.Az amerikai oktatófilmek nagyszerűségével ábrázolom nektek,mit is kell csinálni azon a bizonyos táncparketten.Kattints a "playre" és ismételgesd "na mizu?":




A bejegyzés trackback címe:

https://viccas.blog.hu/api/trackback/id/tr37136854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viccas 2007.08.10. 14:52:25

Hát szóval, hogy végre én is hozzáfűzzek valamit az oldalamon egy ember által közzétett szöveghez is :)
Igen gyilkolom a dizájnt mert hát egyszerű embernek lévén aki önmaga próbálja megvalósítani elképzelését (megjegyzem nem könnyen) és nem rendelkezik ama volt .............ismerősökkel kik helyette dolgozzanak, a tény hogy igen lassan haladok, de most már csak hónapok kérdése és kész en lészen
De már látom h a mai alkotás gyümölcse az esti sörözés lesz majdhogynem törzshelyünkjön (no és ez a reklám) Tokaj cityben
süti beállítások módosítása